Markkinoinnin palvelumme | Markkinointitoimisto Avalon

Palvelumme

Saat meiltä kaiken markkinointiin, viestintään ja liikkuvaan kuvaan liittyvän saman katon alta. Yhdistämme brändisi kokonaisvaltaisen kehittämisen, oivaltavan mainonnan sekä monikanavaisen digivaikuttamisen uusimpia teknologioita hyödyntämällä.

Tarjoamme täyden kirjon markkinointipalveluita yksittäisistä toimenpiteistä ja projektitöistä aina jatkuvaan, pitkäaikaiseen kumppanuuteen saakka.  

Kuulumme ICOM Networkiin, kansainväliseen markkinointi-, mainos ja mediayritysten yhteistyöverkostoon. Mikäli teillä on kansainvälistymissuunnitelmia, verkostomme on tärkeä voimavara.

 

 

KUMPPANUUS

Kumppanuusmallimme mahdollistaa kaikista kokonaisvaltaisimman vaihtoehdon markkinoinnin ja viestinnän hoitamiseen. Sovimme kanssasi markkinointikokonaisuudesta tavoitteidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan.  

Lue lisää » 

STRATEGIATYÖ

Autamme suunnittelemaan markkinointistrategian, joka tukee liiketoimintatavoitteitasi. Katsotaan samalla kuntoon konkreettinen toteutussuunnitelma, kampanjakalenteri ja relevantit kanavat kohderyhmiesi tavoittamiseen.  

 

 

 

Lue lisää »

LUOVA SUUNNITTELU

Haluaisitko kertoa yrityksesi tarinan monipuolisten tekstien ja mieleen jäävien visuaalisten toteutusten avulla? Tarvitsetko laadukasta kampanjasuunnittelua, luovia konsepteja, web-designia tai pakkaussuunnittelua?  

Lue lisää »

VERKKOSIVUT

Näyttävät ja informatiiviset verkkosivut ovat yrityksenne käyntikortti ja brändinne koti. Anna meidän pitää huoli siitä, että sivustonne käyttökokemus on huippuluokkaa ja brändinne ilme näkyy ja kuuluu läpi sivuston.

Lue lisää »

DATA 
& ANALYTIIKKA

Me keräämme, analysoimme ja rakastamme dataa, koska haluamme ymmärtää asiakastasi, hänen tiedon tarpeitaan ja ongelmiaan. Tiedon avulla luomme entistä personoidumpia asiakaskokemuksia ja kehitämme liiketoimintaasi älykkäästi. 

Lue lisää »

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Markkinoinnin automaation hyödyntäminen mahdollistaa toimenpiteiden tarkan seuraamisen ja analysoinnin. Olemme alustariippumaton automaatiokumppani, joka auttaa yritystäsi ottamaan automaatiosta kaiken irti. 

Lue lisää »

VIDEOMARKKINOINTI

Videon avulla on helppo kertoa tarina. Ja tarinat jäävät mieleen. Liikkuva kuva, tehokkaalla äänellä ryhditettynä, luo mahdollisuuden napata katsoja huomio. Autamme sinua hyödyntämään erilaisia videokerronnan mahdollisuuksia.

LUE LISÄÄ

VIRTUAALITAPAHTUMAT JA WEBINAARIT

Webinaarit ovat tuottava tapa välittää tietoa yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista. Sinun ei tarvitse murehtia tuotantopuolen kommervenkeistä, sillä me hoidamme kaiken aiheiden ideoimisesta sisällöntuotantoon ja kutsuprosessiin sekä lähetyksen valmisteluun, kuvaamiseen ja tekniseen tuotantoon.

Lue lisää