<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Avalon_Header_3_2020_2000x900

Toimintamme ytimessä on ihminen ja käyttäjälähtöinen designajattelu

Jokainen suunnittelemamme kampanja, viesti ja palvelu on vastaus aitoon, inhimilliseen tarpeeseen – tunnistettuun tai piilevään. Tämä tarjoaa sinulle keinon erottua positiivisesti. Lisäksi se tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillesi ja muille sidosryhmille.

 

Yhdistämme asiakasymmärryksen ja liiketoiminnan tarpeet

Olemme digitaalisen muutoksen kumppanisi ideoinnista kehitykseen ja osaksi arkea.

Suunnittelemme elämyksiä asiakkaillesi, kasvua liiketoiminnallesi ja tehokkuutta palveluihisiVoimme yhdistää strategisen digimarkkinoinnin innovatiiviseen liiketoimintamuotoiluun ja digipalvelujen kehitykseen.

Avalon on nyt osa Digiaa!
Lue lisää >

 

 

LIIKETOIMINNAN
KONSULTOINTI

Voimme auttaa laatimaan yrityksellesi toimivan digitaalisen strategian, auttaa digitaalisen muutoksen johtamisessa sekä palvelutarjoamasi kehittämisessä ja palvelujesi tuotteistamisessa.

Keskitymme luomaan lisäarvoa käyttäjille, mikä synnyttää ainutlaatuista kilpailuetua liiketoiminnallesi.

 

PALVELUMUOTOILU

Palvelumuotoilun avulla varmistamme, että suunnittelemamme ratkaisut palvelevat loppuasiakkaan, työntekijän ja liiketoiminnan tarpeita. Ja että niiden käyttäjäkokemus on yhdenmukainen kaikissa palvelukanavissa. 

Palvelumuotoilua hyödynnetään kehitysprojektien jokaisessa vaiheessa, ideoinnista ja määrittelystä toteutukseen ja jatkokehitykseen saakka.

KUMPPANUUS

Kumppanuusmallimme mahdollistaa kaikista kokonaisvaltaisimman vaihtoehdon markkinoinnin ja viestinnän hoitamiseen. Sovimme kanssasi markkinointikokonaisuudesta tavoitteidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Lue lisää

BRÄNDI JA MARKKINOINTI
-STRATEGIA

Autamme suunnittelemaan markkinointistrategian, joka tukee liiketoimintatavoitteitasi. Katsotaan samalla kuntoon konkreettinen toteutussuunnitelma, kampanjakalenteri ja relevantit kanavat kohderyhmiesi tavoittamiseen.  

 

 

 

Lue lisää

LUOVA SUUNNITTELU

Haluaisitko kertoa yrityksesi tarinan monipuolisten tekstien ja mieleen jäävien visuaalisten toteutusten avulla? Tarvitsetko laadukasta kampanjasuunnittelua, luovia konsepteja, web-designia tai pakkaussuunnittelua?  

Lue lisää

VERKKOSIVUT

Näyttävät ja informatiiviset verkkosivut ovat yrityksenne käyntikortti ja brändinne koti. Anna meidän pitää huoli siitä, että sivustonne käyttökokemus on huippuluokkaa ja brändinne ilme näkyy ja kuuluu läpi sivuston.

Lue lisää

DATA 
& ANALYTIIKKA

Me keräämme, analysoimme ja rakastamme dataa, koska haluamme ymmärtää asiakastasi, hänen tiedon tarpeitaan ja ongelmiaan. Tiedon avulla luomme entistä personoidumpia asiakaskokemuksia ja kehitämme liiketoimintaasi älykkäästi. 

Lue lisää

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Markkinoinnin automaation hyödyntäminen mahdollistaa toimenpiteiden tarkan seuraamisen ja analysoinnin. Olemme alustariippumaton automaatiokumppani, joka auttaa yritystäsi ottamaan automaatiosta kaiken irti. 

Lue lisää

VIDEOMARKKINOINTI

Videon avulla on helppo kertoa tarina. Ja tarinat jäävät mieleen. Liikkuva kuva, tehokkaalla äänellä ryhditettynä, luo mahdollisuuden napata katsoja huomio. Autamme sinua hyödyntämään erilaisia videokerronnan mahdollisuuksia.

Lue lisää

VIRTUAALITAPAHTUMAT JA WEBINAARIT

Webinaarit ovat tuottava tapa välittää tietoa yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista. Sinun ei tarvitse murehtia tuotantopuolen kommervenkeistä, sillä me hoidamme kaiken aiheiden ideoimisesta sisällöntuotantoon ja kutsuprosessiin sekä lähetyksen valmisteluun, kuvaamiseen ja tekniseen tuotantoon.

Lue lisää