<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

Data- ja automaa­tioeko­systeemi

Älykäs data- ja automaatioekosysteemi tuo tiedolla johtamisen ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen palvelutuotantosi ja liiketoimintasi kehittämisen keskiöön.

Data- ja automaatio-ekosysteemi

Älykäs data- ja automaatioekosysteemiÄlykäs automaatioekosysteemi

Autamme sinua kehittämään älykkään data- ja automaatioekosysteemin, jossa modernien teknologia-alustojen päälle rakennetut verkkosivut ja digitaaliset palvelut kytketään yhteen ERP-,  CRM- ja markkinoinninautomaatio-järjestelmiesi kanssa. 

Tällainen huipputehokas järjestelmäkokonaisuus mahdollistaa datan jakamisen ja hyödyntämisen eri järjestelmien välillä. Tämä nostaa tiedolla johtamisen aivan uudelle tasolle, sillä jatkuvasti jalostuvaa asiakasdataa voidaan hyödyntää sekä arjen toiminnan johtamisessa että uusien palveluiden kehittämisessä. 

Automaatioekosysteemi voidaan rakentaa ja ottaa käyttöön järjestelmä kerrallaan. Liiketoiminta-alustojen käyttöönottoprojekteissa otamme mukaan Digian, jolta löytyy laaja-alaista kokemusta erilaisista ERP- ja CRM-alustoista sekä data-analytiikan ja liiketoimintatiedon kokonaisuuksista.

Lataa esite >

 

Asiakaskokemuksen dataekosysteemi

Vice President Pete Laakso esittelee dataekosysteemin roolia älykkään asiakaskokemuksen ja ostopolun kehittämisessä.

Videoklippi on CX-webinaarista, jonka sisältö on katsottavissa kokonaisuudessaan täällä.

Datajohdettu ja älykäs, jatkuvasti tehostuva ja kehittyvä toimintamalli.

Markkinoinnin automaatio ja asiakastiedonhallinta

Edistyneet markkinoinninautomaatio- ja CRM-järjestelmät nousevat olennaiseen rooliin, mikäli haluat hyödyntää asiakasdataa mahdollisimman tehokkaasti. Parhaimmillaan sisällöt, data ja asiakasrekisterien hallinta voidaan keskittää samalle alustalle kuin toimenpiteiden ja kanavien hallinta.

Markkinointiautomaatiojärjestelmä on avuksi toimenpiteiden hallinnassa, viestien ajoittamisessa sekä räätälöinnissä kohderyhmä-, kanava- ja jopa henkilötasolla. Älykäs MA-järjestelmä auttaa myös tunnistamaan ja luokittelemaan liidejä.

Data kasvun mahdollistajana

Katso videolta, kun VP Pete Laakso avaa datan roolia kasvumarkkinoinnissa. Klippi on taannoisesta kasvumarkkinoinnin webinaaristamme. Kesto: 7 min 53 sek.

 

Tekoäly ja robotiikka

Tekoäly ja robotiikka

Voimme auttaa sinua hyödyntämään robotiikkaa ja tekoälyä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa ja toiminnan tehokkuuden kasvattamisessa. Tekoälystä on apua myös esimerkiksi liiketoimintadatan analysoinnissa ja datan rikastamisessa, ennusteiden luomisessa ja optimoitavien prosessien tunnistamisessa.

Robotiikasta ja tekoälystä saa eniten irti toimintamallien uudistamisen yhteydessä ja modernien teknologia-alustojen käyttöönoton myötä. Digian robotiikan asiantuntijat toimivat apunamme prosessien automatisoinnissa sekä erityyppisissä automatisointihankkeissa.

Digitaaliset palvelut ja kanavat

Verkkoasioinnin ja digitaalisten palvelujen käytön on oltava helppoa, nopeaa ja turvallista. Me autamme kehittämään digitaalisista palveluja, joiden keskiössä on ensiluokkainen asiakaskokemus. Siksi palvelukehityksemme perustuu aina käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin.

Lue lisää palvelumuotoilusta ja käyttäjälähtöisestä tuotesuunnittelusta >

Huipputehokas järjestelmäkokonaisuus mahdollistaa datan jakamisen ja hyödyntämisen eri järjestelmien välillä.