<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

25.04.2024

Webinaari: digi­markkinoinnin hiilijalanjälki osana CX-strategiaa

Järjestimme torstaina 25.4.2024 webinaarin, jonka aiheena oli yritysvastuullisuuden merkitys asiakaskokemuksen rakentamisessa. Paneelikeskustelun isäntänä toimi johtaja Pete Laakso Avalonilta ja osallistujina Digian vastuullisuusjohtaja sekä yhteistyökumppanimme Green Ad Standardin edustajat.

Paneelimme keskusteli yritysvastuullisuudesta osana asiakaskokemusta ja brändimielikuvaa sekä digimarkkinoinnin ympäristövaikutuksia. Lisäksi esittelimme uuden menetelmän digimainonnan CO₂-päästöjen ja energiankulutuksen mittaamiseen ja vähentämiseen.

Miksi webinaari kyseisestä aiheesta?

Me Avalonilla keskitymme asiakaskokemusten kehittämiseen ja olemme toimineet digimarkkinoinnin parissa jo kolmekymmentä vuotta auttaen asiakkaitamme uudistumaan ja tehostamaan toimintansa tuloksellisuutta.

Digimarkkinoinnin hiilijalanjäljen mittaaminen on ajankohtaista useille asiakasyrityksillemme nyt, kun vastuullisuusraportointivelvoitteet ovat kiristyneet ja ulottuvat jo suur- ja pörssiyhtiöiden koko arvoketjuun. Voit lukea aiheesta lisää blogistamme.

Webinaariohjelma ja paneelikeskustelun aihealueet:

  • Tervetuloa ja esittäytymiskierros

  • Mitkä asiat vaikuttavat asiakaskokemukseen a) konkreettisella tasolla, b) mielikuvatasolla?
  • Mihin asioihin koko yrityksen liiketoiminnan kehittämistä ohjaavan CX-vision ja
    -strategian pitäisi ottaa kantaa?
  • Mikä on yritysvastuullisuuden rooli brändimielikuvan ja asiakaskokemuksen rakentumisessa?
  • Kannattaako yritysten, jotka eivät (vielä) ole CSRD-raportointivelvollisia, kartoittaa liiketoiminnan ympäristövaikutuksia ja viestiä vastuullisuustoimistaan?
  • Mikä on Green Ad Standard ja CarbonTag, ja miksi ne on perustettu?

  • Lopetus puheenvuoro – Pete


Webinaarin kesto on noin 60 minuuttia.

Täytä lomake katsoaksesi webinaaritallenteen!

Puhujaesittelyt

Pete Laakso, Vice President, Avalon

Peten intohimona on älykkäiden asiakaskokemuksien tuottaminen rakentamalla kokonaisvaltainen dataekosysteemi liiketoiminnan kestävän kasvun moottoriksi. Petellä on yli 25 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä, myynnin ja markkinoinnin yhteispelin rakentamisesta sekä datan hyödyntämisestä.

Anne Puntari, Head of Sustainability, Digia

Anne toimii vastuullisuusjohtajana Digialla ja hänellä on vahva tausta markkinointiviestinnästä ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Yritysvastuullisuuden ja -raportoinnin asiantuntijana hän osaa ottaa kantaa EU-direktiivien ja CSRD-standardien asettamiin raportointivelvoitteisiin ja siihen keitä nämä velvoitteet tulevat lähivuosina koskettamaan.
 

Kai Hahl, CEO, Green Ad Standard

Kai on toiminut markkinointiviestinnän parissa yli 20 vuotta; Helsingissä ja Pietarissa toimineen Promaco-nimisen PR-/mainostoimiston perustajana ja johtajana. Viime vuosina fokus on siirtynyt vahvasti kohti kestävän kehityksen huomioimista osana markkinointiviestinnän suunnittelua, seurantaa ja kehittämistä.

Matti Pärssinen, Principal Consultant, Green Ad Standard

Matti toimii neuvonantaja strategisissa kestävän kehityksen hankkeissa hyödyntäen laajaa osaamistaan datatieteistä ja liiketoiminnan kehityksestä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tietoliikenne- ja ICT-alalta. Tekniikan tohtorina ja Aalto yliopiston postdoc-tutkijana Matti on keskittynyt mm. ICT-alan energiatehokkuuteen sekä tekoälyteknologioihin, kuten syväoppiminen ja koneoppiminen.  

Digimarkkinoinnin hiilijalanjäljen mittaaminen on nyt ajankohtaista yhä useammalle yritykselle.