<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

02.10.2023

Avalon uudisti brändinsä ja nettisivustonsa esitelläkseen uudistettua CX-tarjoamaansa

Digia osti asiakaskokemusten kehittämiseen ja digitaaliseen markkinointiin keskittyneen Avalonin syyskuussa 2022, ja sulautuminen osaksi Digiaa saatiin päätökseen kesäkuussa 2023.

Muutos on mullistava askel Avalonin historiassa ja sen myötä heräsi tarve tarkastella sekä Avalonin brändiä että tarjoamaa kokonaisvaltaisesti.

Avalonin tarjoama laajeni Digiaan yhdistymisen myötä liiketoimintakonsultoinnin ja palvelumuotoilun astuttua aiempaa merkittävämpään rooliin. Nyt tarjoamaa on linjattu tähän suuntaan:

Avalon on ilahduttavien asiakaskokemusten visionääri, liiketoiminnan luova ja näkemyksellinen sparraaja, sekä älykkäiden digiratkaisujen toteutuskumppani.

Olemme siitä ainutlaatuinen asiakaskokemuksen kehityskumppani, että meiltä löytyy syvällinen asiantuntijuus teknologian ja datan hyödyntämisestä sekä markkinoinnista ja brändinrakennuksesta – kaikki yhdestä talosta.

 

Täysin uusi brändi-ilme

Avalonin visuaalinen ilme oli uudistettu edelliskerran vuonna 2017 ja se oli sittemmin lähtenyt elämään omaa elämäänsä. Logoa oli koko yrityksen historian aikana muutettu vain kerran, ja päävärikin oli ollut punainen yli 20 vuotta.  

Arvomme ja toimintaperiaatteemme ovat edelleen samalla pohjalla, mutta uuden visuaalisen ilmeen myötä halusimme nostaa vahvemmin esiin rentoutta ja luovuutta sekä rohkeutta erottua ja toimia suunnannäyttäjänä asiakaskokemuksen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. 

Pääset tutustumaan sekä uuteen ilmeeseen että tarjoamaamme uusilla verkkosivuillamme: www.avalon.fi

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa:

 

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiinne

Jari Laakso, Chief Sales and Marketing Officer
puh. 0400 587 253, jari.laakso@avalon.fi

Pete Laakso, Vice President
puh. 0400 863 007, pete.laakso@avalon.fi