<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

07.02.2024

Kasvua digiratkaisuilla jo 30 vuoden ajan – Avalon täyttää pyöreitä

Avalon 30v

Tiesitkö, että tänään kolmikymppinen Avalon on yksi todellisista digitaalisen markkinointiviestinnän (ja teknologia-alustojen hyödyntämisen) pioneereista? Koostimme pienen videokatsauksen kuluneesta 30 vuodesta.

 

Perämeren pohjukassa huomasimme jo vuoden 1995 lopussa, että perinteisen markkinointiviestinnän ohessa internet tulee olemaan erittäin merkittävä kanava muiden joukossa.

Moni muu oli sitä mieltä, että internet on vain ohimenevä ilmiö, eikä siksi siihen kannata satsata. Kuitenkin jo vuonna 1996 suunnittelimme ja toteutimme kymmeniä nettisivuja. Silloinhan oli pääasia, että sivut olivat netissä, se takasi mielikuvan edistyksellisestä yrityksestä. Varsin pian huomasimme, että markkinoilta puuttuvat helppokäyttöiset ylläpitotyökalut, ja aloitimme niiden kehittämisen. Se kehitystyö on sittemmin poikinut useita muitakin tuotteita eri tarkoituksiin, kuitenkin niin, että kaikissa johtoajatuksena on tehokkuushyötyjen hakeminen.

Ja mitä onkaan Avalonin historian aikana tapahtunut? Internetistä on tullut maailman merkittävin mediakanava ja alustatalous, jonka kehitykselle ei loppua ole näkyvissä. Siellä laadukkaasti esiintymisen ja toimimisen merkitys on kasvanut mittaamattoman arvokkaaksi ja samalla sisällön laatu ja oikea-aikaisuus ovat korkeassa arvossa.

Tulevaisuuden kasvua kohti vahvempana kuin koskaan

Tämä kaikki digiin uskominen ja siihen yhdistettynä taidokas luova suunnittelu- ja konseptointiosaaminen sekä tehokas toteuttaminen kaikki kanavat, alustat ja muut elementit huomioiden on taannut sen, että Avalon on säilyttänyt asemansa läpi toimialan valtavan myllerryksen ja on tänään vahvempi toimija kuin koskaan.

Iso kiitos siitä kuuluu 2015 uusitulle CX-painotteiselle strategialle ja sen määrätietoiselle toteutukselle. Ja tietysti viime vuosien kehitykselle, jossa ratkaisevassa osassa on ollut yhdistyminen Digiaan lokakuussa 2022. Varsinkin teknologinen kehitys ja määrätietoinen kasvuohjelma vaatii ison selkänojan ja loistavan tiimin ja se meillä todella nyt on!

Kiitos kaikille, jotka olette yhteistä matkaa kulkeneet.

Ja matkahan vain jatkuu!