AdobeStock_69756723-2000x1071

DATA & ANALYTIIKKA

Me keräämme, analysoimme ja rakastamme dataa, koska haluamme ymmärtää asiakastasi, hänen tiedon tarpeitaan ja ongelmiaan. Kun markkinointi perustuu tietoon ja toimenpiteiden teho voidaan mitata, kaikki päätökset ovat fiksumpia. Tiedon avulla luomme entistä personoidumpia asiakaskokemuksia ja kehitämme liiketoimintaasi älykkäästi. 

Hakusanamainonta, somemainonta ja SEO kuuluvat kiinteänä osana digitaaliseen työkalupakkiimme. Mikään digitaalinen alusta ei ole meille vieras, sillä haluamme tarjota juuri oikean vaihtoehdon yrityksenne tarpeisiin.  

Suunnittelemme dataan pohjautuvia sisältöjä, jotka ovat merkityksellisiä ostopolun eri vaiheissa ja kohtaamispisteissä, sillä haluamme auttaa ihmisiä tekemään heille sopivia valintoja. 

 

OTA YHTEYTTÄ »

Lataa sisältömarkkinoinnin opas


Lataa »

Testaa digimarkkinointinne tila


TEE TESTI »

Pohjoista voimaa

Oulun Sähkönmyynti Oy uudisti kuluttajille suunnatun sähkötuotevalikoimansa, jota tukemaan Avalon teki menestyksekkään markkinointikonseptin ja lanseerauskampanjan. 


Lue lisää

Canon Kaffegram

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

Levi Ski Resort

Levi Ski Resort halusi uudistaa digitaalisen asiakaskokemuksensa. Rakensimme rinneyhtiön palveluista ja käytössä olevista teknologioista selkeän, keskitetyn digitaalisen kokonaisuuden. 


Lue lisää

3 STEP IT

3 Step IT:n ja Avalonin yhteistyön kulmakivinä ovat kokonaisvaltainen kumppanuus, strateginen sisällöntuotanto ja digitaalisten prosessien hiominen tehokkaaksi automaatiota hyödyntäväksi markkinointiohjelmaksi.


Lue lisää

Fööni

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

Spectral Engines

Spectral Enginesin kansainvälinen tarina sai lentävän lähdön, kun Avalon rakensi yritykselle vahvan brändin sekä uuden tavan markkinoida ja tavoittaa kohderyhmiä tukemaan kasvuyrityksen menestystä. Lue lisää