iStock-905996586-flipped

MARKKINOINNIN KOKONAISVALTAINEN KUMPPANUUS

Jatkuva kumppanuus -mallimme mahdollistaa kaikista kokonaisvaltaisimman ja analyyttisimman vaihtoehdon markkinoinnin ja viestinnän hoitamiseen. Sovimme kanssasi markkinointikokonaisuudesta tavoitteidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan.   

Toimimme yrityksesi markkinointitiiminä tai osana sitä, ja saat käyttöösi juuri ne markkinoinnin suunnittelun ja tuotannon resurssit, joita tarvitset. Voit ulkoistaa meille kaiken markkinoinnin tai vain osan siitä. Meiltä saat siis koko tiimin, markkinointipäällikön, somemanagerin, luovan konseptisuunnittelijan, sisältöstrategin tai vaikkapa asiantuntijan johtoryhmääsi tarpeidesi mukaan.   

Yhteistyöhön kuuluvat viikko- tai kuukausitapaamiset, suunnittelu ja toteutus, datan keruu, analyysit ja raportointi. Huolehdimme toimenpiteiden aikataulutuksesta, koordinoinnista ja jatkuvasta kehityksestä. Erilliset, yleisestä toimeksiannosta laajemmat kokonaisuudet voidaan sopia joustavasti tarpeen mukaan projektikohtaisesti. Usein brändityö sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän kehittäminen jäävät muiden asioiden jalkoihin. Siksi haluammekin tarjota asiantuntemustamme digitalisaatiosta myös yrittäjien, yritysten johdon, hallitusten ja johtoryhmien käyttöön. 

 

OTA YHTEYTTÄ »

 

Lataa sisältömarkkinoinnin opas


Lataa »

Testaa digimarkkinointinne tila


TEE TESTI »

Pohjoista Voimaa

Oulun Sähkönmyynti Oy uudisti kuluttajille suunnatun sähkötuotevalikoimansa, jota tukemaan Avalon teki menestyksekkään markkinointikonseptin ja lanseerauskampanjan. 


Lue lisää

Canon Kaffegram

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

Levi Ski Resort

Levi Ski Resort halusi uudistaa digitaalisen asiakaskokemuksensa. Rakensimme rinneyhtiön palveluista ja käytössä olevista teknologioista selkeän, keskitetyn digitaalisen kokonaisuuden.


Lue lisää

3stepIT

3stepIT:n ja Avalonin yhteistyön kulmakivinä ovat kokonaisvaltainen kumppanuus, strateginen sisällöntuotanto ja digitaalisten prosessien hiominen tehokkaaksi automaatiota hyödyntäväksi markkinointiohjelmaksi.


Lue lisää

Fööni

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

Spectral Engines

Spectral Enginesin kansainvälinen tarina sai lentävän lähdön, kun Avalon rakensi yritykselle vahvan brändin sekä uuden tavan markkinoida ja tavoittaa kohderyhmiä tukemaan kasvuyrityksen menestystä. 


Lue lisää