<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

Kansainvälisen kasvun rakentaminen

Kansainvälistyminen on tehokas tapa vauhdittaa kasvua. Digitalisaatio ja globalisaatio ovat helpottaneet prosessia, mutta huolellisesti suunniteltu kansainvälistymisstrategia lisää uskottavuutta ja vaikuttavuutta.

Kansainvälisen kasvun rakentaminen

Viennin käynnistäminen ja kasvattaminenMe tarjoamme monipuolista tukea viennin käynnistämiselle ja kasvattamiselle, tuotekehityksen ja tuotannon lokalisoimiselle sekä kysynnän luonnille uusilla markkina-alueilla.

Asiakaskeskeisyys ja innovointikyvykkyys sekä laaja tarjoamamme erottaa meidät tavanomaisista kansainvälistymiskonsulteista.

Meiltä saat liiketoiminta- ja palvelukehityksen, markkinoinnin sekä teknologiaosaamisen yhdestä talosta. Hoidamme sisältösuunnittelun ja -tuotannon käännöksineen ja adaptointeineen ilman erillisiä väliportaita.

Vahva jalansija saksankielisessä Euroopassa

Avalonin kansainvälisen kasvun -tiimissä on mukana yli 25 vuotta Saksassa suomalaisyritysten vienninkonsulttina toiminut Mika Wilska.

Häneltä löytyy syvällinen kielen, kulttuurin ja markkinan ymmärrys sekä valmiit jakelutie- ja muut kontaktiverkostot, jotka jouduttavat asiakkaidemme matkaa kohti Saksan, Itävallan ja Sveitsin muodostamaa DACH-aluetta. 

Saksan sijaitsevan satelliittitoimistomme ansiosta voimme tukea asiakkaitamme vientitoiminnan käynnistämissä ja arjen toiminnan hallinnassa myös hyvin konkreettisesti, tarjoamalla paikallisen saksankielisen kontaktihenkilön.

Vahva jalansija saksankielisessä Euroopassa

Kokonaisvaltaisesti vaikuttavin kehityskumppaniSyvällinen markkinoinnin, brändinrakennuksen sekä digitaalisen liiketoiminnan ja teknologian osaaminen tekee meistä houkuttelevan kumppanien myös yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita laajentumaan Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Olemme yli viidentoista vuoden aikana rakentaneet kattavan kansainvälisen kontaktiverkoston, jonka avulla voimme tarjota tukea kansainvälistymisasioissa kaikkialla maailmassa.

Seitsenhenkisen kansainvälisen kasvun -tiimimme tukena on 35 avalonilaista: liiketoimintakonsulteista, designereihin ja digimarkkinoinnin asiantuntijoihin. Ja taustatukena toimivat vielä Digian 1 400 teknologia-asiantuntijaa.  

 

Kysy lisää >

Ekologisille ja teknologisesti kehittyneille tuotteille on merkittävää kysyntää. Kokemuksemme auttaa tunnistamaan viennin mahdollisuudet helposti.