Tyynysota

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Hei sometaituri ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen! Sinulle olisi paikka Avalonin supermukavassa porukassa, jossa pääset kehittämään, kokeilemaan ja ottamaan Facebookista, Instagramista, LinkedInistä, ja Twitteristä kaiken irti.

Digital Marketing Specialistin roolissa vastaat asiakkaidemme sosiaalisen median läsnäolosta ja mainonnasta yhdessä muun tiimin kanssa. Teet hurmaavia postauksia, koordinoit kampanjoita ja raportoit niiden tuloksista. Jos otat lisäksi innolla kopin sekä pienten että globaalisti toimivien asiakkaidemme tarpeista, sinun pitäisi olla jo täällä!

Odotamme sinulta:

• Relevanttia opintotaustaa alalta

• Valmiutta kokeilla ja kehittää asiakkaidemme digitaalista markkinointia tuloslähtöisesti eri analysointityökaluja hyödyntäen

• Digitaalisen markkinoinnin aktiviteettien optimointia ja raportointia

• Itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä rohkeutta tuoda esiin uusia ideoita

• Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

• Hyvää Facebook-, Instagram-, LinkedIn- ja Twitter-mainonnan osaamista

• Vähintään 3 vuoden kokemusta digitaalisesta markkinoinnista

Eduksesi luemme:

• Digitaalisen markkinoinnin tai sisällöntuotannon strategisen kokemuksen

• HubSpot-osaamisen

Meillä pääset käyttämään taitojasi rennossa ja mutkattomassa työilmapiirissä, jossa arvostetaan sosiaalista lahjakkuutta, nauretaan paljon ja tehdään pienimmätkin hommat isolla sydämellä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7. mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen hakuajan päättymistä – ja työt alkavat heti, kun löydämme sinut.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Pete Laaksolta, p. +358 400 863007

Tutustu meihinwww.avalon.fi tai Instagramissa.

 

JÄTÄ TÄSTÄ HAKEMUS

 

iLOQ

Saimme yhdessä iLOQ:in kanssa Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen mm. hyppäämään pommin uima-altaaseen sekä seikkailemaan sveitsiläisissä vuoristomaisemissa.


Lue lisää

3stepIT: Walk the Talk -somekampanja

Asiakkaallamme 3stepIT:llä on monivuotinen ympäristövastuullisuusprojekti, johon he toivoivat meiltä vuonna 2019 uutta sisältökonseptia.


Lue lisää

Alertum

Alertum valitsi Avalonin parantamaan verkkosivustonsa käytettävyyttä ja uudistamaan sen ilmeen julkaisujärjestelmän vaihdon yhteydessä.


Lue lisää

Canon Kaffegram

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

Fööni

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

Antell

Pitkäaikaisen asiakkaamme Antellin syksy 2019 kului vauhdikkaissa merkeissä, kun vuoden loppupuoliskolla toteutettiin uusi herkullinen markkinointikampanja joka kuukausi.


Lue lisää