Blogi | Markkinointitoimisto Avalon
< Takaisin listaukseen

Uudet Avalonin suunnittelijat ja digiosaajat esittelyssä

20.12.2021

Vuoden 2021 kevään ja syksyn aikana timanttiseen Avalonin porukkaan on hypännyt mukaan sekä kokeneita markkinoinnin suunnittelijoita että digimarkkinoinnin osaajia. Tutustu alta tarkemmin uusiin työntekijöihimme.

Art Director ja konseptisuunnittelija Päivi

paivi-cavonius

 

 

 

 

 

Elokuussa Päivi Cavonius palasi takaisin Avalonin suunnittelijakaartiin AD:ksi ja konseptisuunnittelijaksi.

Päivillä on kolmenkymmenen vuoden kokemus B2C- ja B2B-markkinoinnista sekä brändien rakentamisesta niin Suomen kuin kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille. Hän on tehnyt monipuolisesti kaikenlaista strategisen, konseptoinnin ja visuaaliseen suunnittelun työn parissa. Viimeisimmät vuodet Päivi on keskittynyt digimarkkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä inhouse-roolissa tuotantoyrityksessä että suunnittelijana digitoimistossa. ”Vahvuuksiani ovat erityisesti kokemuksen tuoma laaja markkinoinnin ymmärrys ja intohimo sekä halu luoda sisältöjä, jotka rakentavat parempaa asiakaskokemusta.”

Vapaa-ajalla Päivi rentoutuu juoksulenkkeilyn ja kesällä veneilyn parissa. Matkustelu on myös hänelle tärkeä osa elämää. 

 

Digital Marketing Specialist Reo 

reo-stenberg

 

 

 

 

 

Syyskuussa Helsingin toimistolle saatiin lisää some-markkinoinnin vahvaa osaamista, kun Reo Stenberg aloitti Digital Marketing Spesialistina. Hänen erityisosaamistaan ovat B2B-yritysten markkinointi ja LinkedIn-mainonta sekä konversioiden rakentaminen eri mainoskanaviin.  

Reo valmistui Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi yleisestä historiasta. Markkinoinnin osaamistaan hän on kasvattanut viimeisen neljän vuoden aikana inhouse-roolissa teknologiayrityksissä ja ohjelmistomarkkinoinnissa. Intohimona Reolla on markkinoinnin ja skaalautuvan mainonnan kehittäminen analytiikkaa hyödyntäen. ”Innostun itseni haastamisesta ja asiakkaan markkinoinnin viemisestä uudelle tasolle testausmenetelmien avulla.” 

Vapaa-ajallaan Reo pelaa shakkia ja lukee paljon kirjoja. ”Tunnen kirjallisuuden laajasti aina Troijan sodasta Tolkkieniin.” Näiden lisäksi Reo viettää aikaansa salilla maastavedon parissa. 

 

Digital Marketing Specialist Johannes

johannes-laine

 

 

 

 

Helsingin toimiston syksyn toinen vahvistus Digital Marketing Specialist Johannes Laine valmistui Metropoliasta 2017 markkinoinnin tradenomiksi ja siirtyi sitten työelämään.

Viime vuodet Johannes on työskennellyt erityisesti somemarkkinoinnin parissa. B2C-markkinoinnin toteuttaminen niin uusien asiakkaiden tavoittamiseksi kuin olemassa olevien sitouttamiseksi on tullut tutuksi. Lisäksi työhön kuului yritysten päivittäinen some-tilien hallinta ja ylläpito sekä datan hyödyntäminen. ”Uskon datapohjaiseen päätöksentekoon. Tykkään analysoida kampanjoita, niiden kulkua ja sitä kautta valita seuraavat askelmerkit.” 

Vapaa-aikansa Johannes viettää talvella lumilautailun ja kesällä golfin parissa. Lisäksi hän kuuntelee paljon erilaisia äänikirjoja.

 

Copywriter ja konseptisuunnittelija Noora

noora-kangas

 

 

 

 

 

Toukokuussa 2021 Noora Kangas aloitti pestinsä Avalonin copyna ja konseptisuunnittelijana. Fyysisesti Noora vaikuttaa Oulun toimistolla, mutta työskentelee myös pääkaupunkiseudun asiakkuuksien parissa.

Copy-taustaa Noora on kerryttänyt usean inhouse-vuoden aikana erityisesti sporttikellojen ja hyvinvoinnin maailmassa Polarilla. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri. Humanistin taustasta on hyötyä Nooralle myös copywriterin työssä. ”Osaamiseni on yhdistelmä tarinankerrontaa, kielitaitoa ja tarkkaa analysointisilmää. Osaan lukea ihmisiä ja ihmisten välistä viestintää sekä samaistua erilaisiin ajatusmaailmoihin ja näkökulmiin. Ykkösvahvuuksiani copywriterin työssä onkin ihmisläheisyyden yhdistäminen kaupallisiin tavoitteisiin.”  

Vapaa-aikana Nooran voi löytää tanssin parista tai Oulun irkkumusiikkiskenen jameista soittamassa tai hyvä kirja kourassa kotisohvalta. 

 

Tutustu tästä vielä avalonin koko porukkaan ja Babylon-tiimin nuoriin osaajiin.

Haluaisitko sinä olla seuraava avalonilainen? Ilmianna itsesi ja kerro meille osaamisestasi. Katso avoinna olevat työpaikat.

Topics: Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.