<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

13.02.2024

Webinaari: liidejä ja lisämyyntiä kasvu­markkinoinnilla

Webinaari: liidejä ja lisämyyntiä kasvumarkkinoinnilla

Me Avalonilla olemme toimineet kasvumarkkinoinnin parissa jo viimeiset kymmenen vuotta auttaen eri toimialojen asiakkaitamme tehostamaan markkinoinnin ja myynnin osumatarkkuutta ja kasvattamaan tunnettuuden lisäksi lämpimien myyntiliidien määrää sekä olemassa olevien asiakkuuksien arvoa.

Uskomme, että tänä aikana kertyneistä kokemuksistamme on apua sinullekin olitpa vasta aloittelemassa kasvumatkaa tai kiinnostunut viemään markkinointitoimenpiteidesi tehokkuuden aivan uudelle tasolle.  

Webinaariohjelma:

  • Tervetulotoivotus, Jari
  • Mitä kasvumarkkinointi tarkoittaa ja mitä kaikkea se kasvattaa? Pete
  • Kasvumarkkinoinnin kanava- ja sisältövalikoima, Ville
  • Markkinoinnin ja myynnin yhteispelin rakentaminen, Jari
  • Data kasvun mahdollistajana, Pete
  • Account Based Marketing esimerkkinä kasvustrategiasta, Jari
  • Jatkuvan kasvun edellytykset, Pete

    Webinaarin kesto on noin 50 minuuttia.

Katso webinaaritallenne!

Puhujaesittelyt

Jari Laakso, Chief Sales and Marketing Officer

Jari on liiketoiminnan digitalisoimisen ja ihmisläheisen asiakaskokemuksen puolestapuhuja. Jarilla on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan digitalisoimisesta, asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä modernista myynnistä ja markkinoinnista. Hän on toiminut hyvinkin erilaisia toimialoja edustavien asiakkaiden tukena laaja-alaisissa kehityshankkeissa.

Pete Laakso, Vice President

Peten intohimona on älykkäiden asiakaskokemuksien tuottaminen rakentamalla kokonaisvaltainen dataekosysteemi liiketoiminnan kestävän kasvun moottoriksi. Petellä on yli 25 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä, myynnin ja markkinoinnin yhteispelin rakentamisesta sekä datan hyödyntämisestä.

Ville Rantanen, Marketing Strategist & Senior Copywriter

Tarinatepollamme Villellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus luovasta tarinankerronnasta ja iskevän markkinoinnin suunnittelusta. Hän on työskennellyt lukuisien isojen asiakkuuksien parissa kasvumarkkinoinnista brändinrakennukseen ja konseptointiin.

 

Perehdy aiheeseen lähemmin


Klikkaa itsesi kasvumarkkinointia koskevalle palvelusivulle

Lue blogiartikkelit: 


Lataa kasvumarkkinoinnin esitteemme

Lataa esite >

 

Älykäs kasvumarkkinointi tuottaa lämpimiä myyntiliidejä tasaisena virtana.