<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Koivukuva

CASE: VISIT KEMPELE

Tervetuloa Suomen vetovoimaisimpaan kuntaan!

Pohjois-Pohjanmaalla Oulun kupeessa sijaitseva Kempeleen kunta halusi panostaa matkailumarkkinointiinsa entistä näkyvämmin ja pyysi Avalonia suunnittelemaan matkailupalveluille oman brändi-identiteetin Visit Kempele -teeman alla.

Lähtökohta ja tavoitteet

Tavoitteena oli kuvata Kempeleen vetovoimaisuutta ja kehittää monipuolisuutta ilmentävä visuaalinen identiteetti, joka taipuu joustavasti eri käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Asiakas tuottaa itse paljon aineistoa, joten ilmeen muokattavuus oli yksi suunnittelun lähtökohdista.

Visit_Kempele_1

 

Toteutus ja ratkaisut

Visit Kempeleen visuaalinen ilme perustuu raikkaaseen puhtaan valkoisen pinnan käyttöön ja värikkäisiin, räiskyviin graafisiin muotoihin. Ajatuksena on pitää yleinen ilme rauhallisena ja pelkistettynä, mutta antaa samalla lupa leikitellä vapaasti graafisten elementtien rajaamissa pinnoissa. Myös Visit Kempele -logo ammentaa tästä ajatuksesta; pelkistetty musta logoteksti saa seurakseen kaikissa väreissään hehkuvan paikkasymbolin.
 
Symbolin tilalla voidaan tarvittaessa käyttää muitakin Kempelettä ja sen palveluita kuvaavia merkkejä, ja näin rikkoa perinteisiä logon käyttörajoituksia. Paikkasymbolin muotoa käytetään myös isoissa pääkuvissa. Julisteissa, esitteiden kansissa ja muissa isoissa pinnoissa symbolin rajaama pääkuva on kuin ikkuna Kempeleen monipuoliseen matkailutarjontaan.
 
Logosuunnittelun lisäksi toteutettiin esite- ja lomakepohja, Visit Kempele -filtterit sosiaalisen median kuvia varten sekä  8-sivuinen matkailuesite.

 

Visit_Kempele_2

 

Asiakkaan kommentti

"Visit Kempeleelle haluttiin oma ja ainutlaatuinen brändi-identiteetti, joka samalla sointuisi Kempeleen yleiseen graafiseen ilmeeseen. Avalon onnistui tehtävässä erinomaisesti, olemme kunnassa erittäin tyytyväisiä lopputulokseen."

 

Päivi Sauvola, viestintäsuunnittelija

HEEROS

Meillä tehdään taloushallinnon sankareita! Sen ajatuksen kanssa ryhdyimme uudistamaan Heeroksen brändiä ja nyt taloushallinnon ohjelmistoja tarjoava edelläkävijä on huippuiskussa. 


Lue lisää

CANON KAFFEGRAM

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

LEVI SKI RESORT

Levi Ski Resort halusi uudistaa digitaalisen asiakaskokemuksensa. Rakensimme rinneyhtiön palveluista ja käytössä olevista teknologioista selkeän, keskitetyn digitaalisen kokonaisuuden. 


Lue lisää

3stepIT

3stepIT:n ja Avalonin yhteistyön kulmakivinä ovat kokonaisvaltainen kumppanuus, strateginen sisällöntuotanto ja digitaalisten prosessien hiominen tehokkaaksi automaatiota hyödyntäväksi markkinointiohjelmaksi.


Lue lisää

FÖÖNI

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

SPECTRAL ENGINES

Spectral Enginesin kansainvälinen tarina sai lentävän lähdön, kun Avalon rakensi yritykselle vahvan brändin sekä uuden tavan markkinoida ja tavoittaa kohderyhmiä tukemaan kasvuyrityksen menestystä. 


Lue lisää